Aasta neljas päev

Kolmekuningapäeval
 
Oleme avatud ja tulla võib vabalt ja broneerimata:
Uksed 16.00
Lukud 23.00
 
Slaavisema toidu õhtu,
paitama saab sinu kõhtu!
Teeme roogi, küpsetusi
Sammu siia, lauda küsi!
 
 
Väiksemad road
 
Pits ja pekk! 6.-
karge ja kange külmarohi (Handsa 50%)
 
Mesine ja happeline 6.-
viinamarja ajam (40%) kurk ja mesi
 
Pelmeenid 9.-
Veiseliha, härjaleem, koor
 
Borš 9.-
Pardiliha, peedisalat, veiseleem
 
Talvine Okroshka 9.-
Juurikad, keefir, ürdid, sinep, tatar
Toekamad road
 
Coulibiac (Kulebyaka) 19.-
Lõhe, tatar, spinat, krõbe taigen, metsaseenekaste
 
Stroganov 19.-
Veis, kaste, kartulipüree, kurk, sinep
 
Teeme ka mõned pirukad ja magusaid sõrnikud!
Petersell

Broneerimine